Vår!

Senast jag skrev var det vinter, men nu har ÄNTLIGEN våren kommit! Igår (söndags) tog vi ner trädgårdsmöblerna, Glenn sopade upp isgruset på uppfarten och jag rensade lite i rabatterna. Får se om alla blommor klarat sig under vintern, det lär väl visa sig snart! 

Idag är det VAB. Arwin har haft feber i helgen och innan dess var han lös i magen, så då fick vi vabba också. Idag sov han till halv tio- då fick jag väcka honom! Och nu sover han igen. Idag var han nästan feberfri när jag väckte honom, andra mammor som inte är lika petiga som mig hade nog sagt att han var feberfri:-) Ska kolla tempen på honom sedan och se om febern är helt borta.

I lördags var vi hos Glenns föräldrar och hälsade på, vi tyckte att A var bättre på morgonen, så då åkte vi iväg. Men det visade sig vara Alvedonen som lurade oss, han hade allt feber fortfarande stackarn. Och sov gjorde han inte mycket heller, tog väl igen det idag istället! :-)

Har blivit utvald till testpilot åt Smartson igen! (Så kul!!!) Den här gången ska jag prova på Vitargo (sportdryck) och Colour catcher. Så nu får man se till att träna och tvätta kläder!

Och så en sak till! Det finns en sida som heter Lilla Mirakel! De har barn- och mammakläder och en andra massa barnsaker. Just nu är det 50% REA på hemsidan- så passa på att fynda vettja!
 

Tårtan jag och Glenn gjorde till min farfar. Men jag blev magsjuk efteråt, så den fick åka i papperskorgen:-(


Arwin provsitter sin gåvagn.


Arwin hjälper till att få bort snön på altanen. (Några helger sedan).


Arwin hjälper Glenn


RSS 2.0